Канапе з слабосоленої сьомги і кисломолочного сиру

Канапе з слабосоленої сьомги і сирного сиру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибу можна взяти будь-яку слабосаленую. Нарізаємо тонкими скибочками.



Беремо вісім скибочок хліба. І змащуємо їх сирним сиром. У мене було дві баночки по 140 грам. Якраз вистачило.

Викладаємо на хліб рибу.


Залишки сиру, хліба і сметану викласти в блендер. Трохи посолити. Все перемішати. Повинна вийде ось така хлібно-сирна паста.

Пасту викладаємо зверху на рибу. Посипаємо зеленню. Кожен шматок розрізаємо на чотири канепе. Встромляємо зубочистки. Все готово! Приємного апетиту!