Канапе з слабосоленої сьомги і кисломолочного сиру

Канапе з слабосоленої сьомги і сирного сиру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Якщо набридли банальні бутерброди. Чи не знаєте чим здивувати гостей. Рецепт таких канапе підійде для святкового столу, так і для домашнього вечері. Канапе, по суті, маленькі бутербродики, міні-закуска, яку зручно їсти. Канапе – це спочатку французьке блюдо. Там без таких міні-закуски не обходиться ні один фуршет, весілля або просто чаювання. У Франції канапе воістину ціле окреме напрям кулінарії. Робити їх можна з чого завгодно. Овочів, фруктів, риби, м’яса, сиру та ін. Трохи фантазії і будь-який святковий стіл можна перетворити в яскравий, вишуканий, кулінарний шедевр! Інгредієнти моїх канапе досить прості. Риба, хліб і сирний сир-вже смачно! Але якщо використовувати, наприклад, хліб Бородинський, який володіє особливим ароматом, то ваші канапе стануть оригінальним стравою.

Покроковий рецепт