Оригінальна страва до вашого столу поспішаємо піднести. Представлене основне блюдо порадує любителів ситної і корисної кухні.
Інгредієнти
канеллони – упаковка | |
сир Фета – 200 грам | |
шпинат – великий пучок | |
цибулю-шалот – 50 г | |
вершки 15% – 200 мл | |
оливкова олія – 2-3 ст. ложки | |
сир твердий (для посипання зверху) – 100 г |
Упаковка канеллони;200 грам сиру;спеції;пучок шпинату;цибуля-шалот;200 мл 15% вершків;100 грам сиру;оливкова олія.
Покроковий рецепт
1. Цибуля шалот і лосось нарубайте дрібним кубиком. Шпинат наріжте крупно.
2. Канеллони відваріть до напівготовності.
3. Духова шафа прогрійте до максимальної температури.
4. На сковороді обсмажте цибулю і шпинат. Заправте спеціями і вершками. Тушкуйте протягом десяти хвилин. Додайте сир, роздавлений вилочкою, перемішайте.
5. Кожен канеллони начиніть фаршем. Викладіть продукт у форму для випікання. Зверху рясно присипте сиром. Відправте в духовку на двадцять хвилин.