Капуста, смажена з маринованими печерицями

Капуста, смажена з маринованими печерицями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З білокачанної капусти можна приготувати багато страв, адже її можна і посмажить, і згасити, вона відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. У нашому рецепті використовуються мариновані шампіньйони.

Інгредієнти

Капуста – 300 гр білокачанна
Масло рослинне – 30 мл
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Печериці – 200 гр мариновані
Сіль – за смаком
Спеції – за смаком
Кріп свіжий – за смаком

Як приготувати Капуста, смажена з маринованими печерицями

Для реалізації рецепту нам потрібно білокачанна капуста, ріпчаста цибуля, морква з грядки, олія рослинна (підійде соняшникова), спеції, гриби-шампіньйони мариновані. Готувати капусту з грибами будемо на сковороді. Подробиці в нашому описі.

Покроковий рецепт

Для початку з капусти видалити верхні листочки. Потім нашинкуем капусту на обробній поверхні. На сковороду увіллємо рослинне масло, подогреем його. У розігріте рослинне масло відправляємо для обжарювання нарізку з капусти. Відразу солимо, приправляємо улюбленими спеціями.

Капусту смажимо, а паралельно подрібнюємо на тертці очищену моркву, ріпчасту цибулю дрібно рубаємо. Овочеву нарізку перекладаємо на сковороду до капусти.

Тушкуємо капусту з овочами під кришкою на помірному вогні майже до готовності.

З маринованих печериць зливаємо рідину. При необхідності нарізаємо шматочками (у нас гриби вже нарізані). Відправляємо печериці до капусти. Продовжуємо смажити під кришкою ще хвилин 6-9.

Коли капуста разом з печерицями буде готова, присипаємо її за бажанням подрібненою свіжою зеленню (у нас – кріп).

Капусту, смажену з печерицями, використовуємо при подачі на стіл як самостійну закуску або доповнюємо улюбленим гарніром. Можна таку капусту використовувати в якості начинки для пирогів і пиріжків. Пригощайтесь на здоров’я!