Для обіднього перекусу можна загасити капусту з картоплею. Щоб блюдо було привабливим за смаком, додамо до інгредієнтів зелений консервований горошок. Страва підходить для тих, хто постить.
Інгредієнти
Капуста – 300 гр білокачанна | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Картопля – 4-5 шт. | |
Горошок – 150 гр консервований | |
Петрушка – за смаком | |
Масло рослинне – 40 мо | |
Сіль і спеції – за смаком |
У нашому рецепті ми пропонуємо загасити білокачанну капусту разом з картоплею. Готувати овочеве блюдо будемо в каструлі, але підійде також глибока сковорода. Для реалізації рецепту нам також потрібно рослинне масло, морква, ріпчаста цибуля, зелений консервований горошок, свіжа зелень (у нас – петрушка). Подробиці готування – в нашому кулінарному покроковому описі.
Покроковий рецепт
Отже, підбираємо качан капусти. Відрізаємо потрібну кількість. Шматок білокачанної капусти перекладаємо на обробну поверхню, шаткуємо. У каструлі підігріваємо олію, викладаємо підготовлену капустяну нарізку. Починаємо процес гасіння, періодично перемішуючи капусту.
Теркою подрібнюємо очищену морквину. Цибулю для страви наріжемо дрібними кубиками. Викладаємо подрібнені овочі в каструлю до капусти. Перемішуємо.
Поки капуста з овочами гаситься, наріжемо картоплю, попередньо промивши його і очистивши. Ріжемо картоплини великими кубиками. Перекладаємо картопляну нарізку в каструлю.
Вміст каструлі приправляємо сіллю і придатними спеціями, заливаємо кип’яченою водою так, щоб рідина тільки злегка покрила картоплю.
Тушкуємо капусту з картоплею 35-40 хвилин на помірному вогні. В кінці додаємо горошок з банки.
Присипаємо блюдо посіченою свіжої зеленню. Перемішуємо.
Всім приємного апетиту!