Капуста, тушкована з картоплею і горошком в пост

Капуста, тушкована з картоплею і горошком в пост – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, підбираємо качан капусти. Відрізаємо потрібну кількість. Шматок білокачанної капусти перекладаємо на обробну поверхню, шаткуємо. У каструлі підігріваємо олію, викладаємо підготовлену капустяну нарізку. Починаємо процес гасіння, періодично перемішуючи капусту.

Теркою подрібнюємо очищену морквину. Цибулю для страви наріжемо дрібними кубиками. Викладаємо подрібнені овочі в каструлю до капусти. Перемішуємо.

Поки капуста з овочами гаситься, наріжемо картоплю, попередньо промивши його і очистивши. Ріжемо картоплини великими кубиками. Перекладаємо картопляну нарізку в каструлю.

Вміст каструлі приправляємо сіллю і придатними спеціями, заливаємо кип’яченою водою так, щоб рідина тільки злегка покрила картоплю.

Тушкуємо капусту з картоплею 35-40 хвилин на помірному вогні. В кінці додаємо горошок з банки.

Присипаємо блюдо посіченою свіжої зеленню. Перемішуємо.

Всім приємного апетиту!