Капустяний салат як в кафе – незрівнянний варіант для любителів овочевих салатів, а також для тих хто іноді віддає перевагу смачне корисного! Вам обов’язково сподобається.
Інгредієнти
капуста білокачанна – 1 кг | |
цибуля ріпчаста – 1 шт | |
морква – 1 велика | |
оцет – 2 ст. л | |
цукор – 1 ч. л. | |
сіль – 1 ч. л. | |
олія соняшникова – за смаком |
Безумовно, капуста, морква, цибуля і взагалі овочі дуже цінні і корисні для нашого здоров’я, особливо в натуральному, сиром вигляді. Але, наші смакові рецептори теж хочеться побалувати – адже погодьтеся, смачно і корисно -ідеальне поєднання. Тому додавши всього пару цілком простих інгредієнтів можна отримати незвичайний і смачний салатик.
Покроковий рецепт
Готуємо овочі та інгредієнти для заправки капустяного салату
Далі необхідно дрібно нашаткувати капусту за допомогою ножа або кухонного комбайна спеціальною насадкою. Додати сіль і пом’яти руками капусту щоб вона пустила сік.
На середній тертці натерти моркву і додати до капусти, яка пустила сік.
Далі ріжемо дрібно цибулю.
Тепер прийшов час заправляти капустяний салат. У миску з нашаткованої капустою і морквою додаємо цибулю, оцет, сіль і цукор. Далі ретельно перемішуємо і пробуємо на смак і додаємо того, чого не вистачає -сіль або цукор. Тут індивідуально – хто-то любить солодше, хтось кисліше.
Капустяний салат, як у кафе в готовий! Залишилося охолодити салат в холодильнику хоча б протягом години і можна подавати на стіл!