Салат по цьому рецепту виходить не тільки ситним, але і дуже корисним для здоров’я, так як в його складі є овочі.
Інгредієнти
Макарони – 200 г | |
Масло рослинне – 1 ч. ложка | |
Капуста брокколі – 1/2 невеликого качана | |
Червоний цибуля – 1/2 головки | |
Сир чеддер – 100 г | |
Морква – 1 шт. | |
Сіль – 1/4 ч. ложки | |
Майонез – за смаком | |
Цукор – пару щіпок | |
Яблучний оцет – за смаком |
Цей салат з брокколі і пасти швидко стане улюбленою у родині. Хороший для перекусу або легкого вечері.
Покроковий рецепт
1. Макарони відварюють у солоній воді до готовності (краще всього подивитися час готування на пакеті, всі макарони різні). Відкидають на друшляк, дають стекти зайвої рідини. Після, додайте трохи макарони масла і перемішайте, щоб вони не злиплися.
2. Капусту ділять на суцвіття (якщо велика, можна порізати на шматочки, щоб зручно було їсти). Опускають в киплячу, злегка підсолену воду і пару хвилин варять.
3. Моркву очищають і натирають на дрібній тертці. Сир натирають, так само на дрібній тертці. Цибуля ріпчаста чистять і нарізають тонкою соломкою.
4. Моркву, цибулю, капусту брокколі і макарони змішують в глибокій чаші.
5. Готують заправку, змішують майонез, цукор і яблучний оцет. Заправляють цією сумішшю салат і добре перемішують. Потім додають тертий сир. Знову акуратно перемішують.
6. Подавати салат з макаронів з овочами рекомендується після охолодження. Досить салат прибрати в холодильник на двадцять хвилин.