Капустяний салат з лососем, огірками та яблуками

Капустяний салат з лососем, огірками та яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Капусту помити, обсушити, тонко нарізати. Трохи посолити і пом’яти руками. Красиво розкласти на тарілці.


2. Огірок вимити, обсушити і нарізати тонкими косими кільцями. Це можна зробити за допомогою овочечистки. Викласти на капусту.


3. Філе лосося нарізати скибочками і обсмажити на рослинному маслі. Остудити і розкласти між кільцями огірка.


4. Яблуко помити, обсушити, видалити серцевину і нарізати тонкими часточками. Розкласти на салат.


5. Рослинна олія змішати з бальзамічним оцтом і полити салат.


6. Волоські горіхи порубати. Посипати ними салат.