Апетитний корисний капустяний салат, смакової тон якому задає пікантна заправка.
Інгредієнти
Капуста – 200 гр | |
Морква – 1 шт. | |
Яблуко – 1 шт. | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Оцет 9 % – 1 ч. л. | |
Сік лимонний – 1 ч. л. | |
Сіль – за смаком | |
Цукор – 0,5 ч. л. | |
Суміш мелених перців – 1 трісок. |
Часто білокачанна капуста використовується для приготування салатів. Капуста відмінно поєднується з овочами. Ми використовували це гастрономічне якість продукту і використовували в салаті ще морквину, яблуко кисле. Для заправки капустяного салату підготуйте оцет, рослинне масло, лимон. Інші подробиці – в кулінарному описі.
Покроковий рецепт
З капусти, знімаємо верхні листочки. Перекладаємо капусту на обробну поверхню і тонко шаткуємо. Можна скористатися для подрібнення спеціальною теркою.
Морква для салату натираємо. Тертку використовуйте з великими отворами. Можна скористатися терткою для корейської моркви, якщо така є у вас в наявності.
Очищаємо яблуко. Подрібнюємо його ножем у формі тонкої соломки.
Для заправки в невелику миску вливаємо олію, оцет, лимонний сік. Всипаємо цукор, сіль, суміш мелених перців. Інгредієнти заправки перемішуємо.
Отриману суміш додаємо до подрібненим інгредієнтів. Перемішуємо.
Вітамінний салат з капусти з оцтом готовий! Їжте із задоволенням