Карамельний крем для тортів, капкейків або рулетів

Карамельний крем для тортів, капкейків або рулетів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У глибоку ємність висипати цукрову пудру.

Покласти до цукру масло і збити міксером до однорідної консистенції. Масло краще заздалегідь дістати з холодильника і підігріти до кімнатної температури.

В окремій ємності насипати цукор, залити його водою, і поставити на повільний вогонь. Постійно перемішуючи, довести до кипіння. Зняти після потемніння маси. Трохи остудити, щоб білок в олії не згорнувся, і не зробив крем неоднорідним.

Залити карамель в крем і збити блендером до однорідного стану.

Карамельний крем можна відразу ж використовувати для просочення тортів, бісквітів, кексів та рулетів.