Карпаччо з апельсина і авокадо

Карпаччо з апельсина і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В оригіналі Карпаччо (італ. Carpaccio) — страва з тонко нарізаних шматочків сирого м’яса, приправлених оливковою олією з оцтом і лимонним соком.

Інгредієнти

Авокадо – 1 шт.
Апельсин – 1 шт.
Лимон – сік 1/2 лимона
Цибуля червоний – 1/2 головки
Соєвий соус – 1 ст. л. (за бажанням)
Мед – 1 ч. л.
Мелений чорний перець – за смаком

Як приготувати Карпаччо з апельсина і авокадо

Термін «карпаччо» вживається також стосовно практично до будь-якого тонко нарізаному продукту харчування, включаючи м’ясо, рибу, морепродукти, гриби, фрукти, овочі та багато іншого. Новий, несподіваний смак, чудові сміливі поєднання, хвилюючі аромати…на вашому столі.

Покроковий рецепт

Авокадо почистити, порізати місяцем. Апельсин очистити від шкірки, порізати півколом.

Мед розчинити в лимонного соку.

На плоску тарілку красиво викласти авокадо, потім апельсини і цибулю. Полити соєвим соусом.

І щедро полити заправкою з меду. Присипати свіжомеленим перцем. Закуска готова!
Приємного апетиту!