Різдвяний буряковий салат з яблуками і апельсином

Різдвяний буряковий салат з яблуками і апельсином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Буряковий салат з “хрусткими” шматочками яблук і ароматним апельсином… Гості оцінять збалансований смак терпкого і свіжого страви!

Інгредієнти

яблука – 2 зелених
апельсин – 2 шт.
буряк – 4 шт. (невеликих)
Для заправки:
білий оцет – 1 столова ложка
оливкова олія – 1/4 склянки + 2 столові ложки
бальзамічний оцет – 2 столові ложки
коричневий цукор – 1/2 ч. л.
волоські горіхи – 1/4 чашки нарізаних

Як приготувати “Різдвяний” буряковий салат з яблуками і апельсином