Страва не складна в приготуванні. Не займе багато часу. Підходить для великих компаній.
Інгредієнти
Картопля – 6 середніх картофелен | |
Рослинна олія – 6 столових ложок | |
Сіль – за смаком | |
Приправа часникова – 35 грам | |
Майонез – 1.5 столові ложки | |
Сметана – 1.5 столові ложки | |
Сир – 1 столова ложка |
Підготувати все необхідне для подальшого приготування страви.
Покроковий рецепт
Треба помити і очистити картоплю, після цього нарізати кожну картоплину на однакових частин.
Далі перекласти весь нарізану картоплю в глибоку миску і прокладаю шари обсушити паперовими рушниками картоплю.
Після додати масло, часникову приправу і сіль. Все ретельно перемішати.
Далі викладаємо картоплю на деко, як показано на фото. Так блюдо швидше приготується. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Поки картопля готується, приготуємо соус. Для цього змішуємо сметану і майонез в пропорції 1:1. Перемішуємо і додаємо сир і часникову приправу за смаком.
Далі викладаємо картоплю на тарілку, по центру ставимо ємність з соусом.