Отже, розморожені шматочки курячої печінки оглядаємо візуально. Якщо на продукті є прожилки, видаляємо їх. Куряча печінка невеликого розміру, але ми пропонуємо її розрізати ще на менші шматочки. Підготовлену нарізку з курячої печінки викладаємо в рослинне масло, заздалегідь прогріту в каструлі.
Печінка приправляємо до смаку сіллю, тримаємо її п’ять хвилин, не забуваємо пару раз перемішати.
У процесі шматочки курячої печінки доповідаємо ріпчасту цибулю, подрібнений в довільній формі. Продовжуємо мучити спільно.
Очищаємо картопляні плоди від шкірки. Картоплю нарізаємо середніми за розміром шматочками-кубиками. Викладаємо нарізку в каструлю до курячої печінки. Досолює по своєму смаку.
Вливаємо воду.
Тушкуємо під кришкою картоплю разом з шматочками курячої печінки до готовності всіх інгредієнтів.
Склад готової страви різноманітимо в кінці приготування консервованим зеленим горошком.
Смачний тушкована картопля з печінкою і горошком готовий!
Приємного апетиту!