Картопля з цибулею і салом в горщиках

Картопля з цибулею і салом в горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку, потрібно нарізати на дуже маленькі кубики заздалегідь очищений і вимитий картоплю. Нарізана таким чином, картопля швидко пропечеться.

Подрібнити на тонкі поздовжні скибочки цибуля. Також, варто нашаткувати сало на тонкі пластинки або соломку. Найлегше нарізати продукт на невеликі шматочки, коли він ще трохи подморожен.

Обсмажити цибулю разом з салом до золотистого стану.

Картоплю промити і розкласти по горщикам. Посолити, поперчити і додати сушений часник за смаком.

Додати до картоплі обжарку з лука і сала і гарненько перемішати блюдо. Відправити горщик з картоплею в духову шафу, розігрітий до 180 градусів. На запікання піде не більше 45 хвилин.

Вийняти картоплю з гарячої духовки і подавати до столу порційно – в горщиках. Приємного апетиту!