Картопля виходить дуже ароматний з ніжною сирною скоринкою. Можна використовувати як гарнір, а можна і як основна страва.

Інгредієнти
| Картопля свіжий – 1 кг. | |
| Кардамон зелений – 9 шт. | |
| Часник – 4 зубчики | |
| Насіння пожітніка – 1/2 їдальні ложки | |
| Бринза – 200 гр. | |
| Зелень заморожена – 2 столові ложки | |
| Майонез – 2 столові ложки | |
| Коріандр мелений – 1 столова ложка | |
| Коріандр цілий – 1 столова ложка | |
| Насіння гірчиці – 1 столова ложка | |
| Куркума – 1 столова ложка | |
| Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки | |
| Гарам масала – 1/2 їдальні ложки | |
| Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки | |
| Імбир мелений – 1 столова ложка | |
| Зіра – 1/2 їдальні ложки | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Картопля запечена по-індійськи
Сторінка: 1 2
