Картопля запечена по-індійськи

Картопля запечена по-індійськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля виходить дуже ароматний з ніжною сирною скоринкою. Можна використовувати як гарнір, а можна і як основна страва.

Інгредієнти

Картопля свіжий – 1 кг.
Кардамон зелений – 9 шт.
Часник – 4 зубчики
Насіння пожітніка – 1/2 їдальні ложки
Бринза – 200 гр.
Зелень заморожена – 2 столові ложки
Майонез – 2 столові ложки
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Коріандр цілий – 1 столова ложка
Насіння гірчиці – 1 столова ложка
Куркума – 1 столова ложка
Перець чилі мелений – 1/2 чайної ложки
Гарам масала – 1/2 їдальні ложки
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки
Імбир мелений – 1 столова ложка
Зіра – 1/2 їдальні ложки
Сіль – за смаком

Як приготувати Картопля запечена по-індійськи

Інгредієнти для приготування картоплі легко знайти на ринку або в супермаркеті. Страва не вимагає витрат часу, а результат обов’язково порадує.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування картоплі.

Картоплю порізати і відварити в підсоленій воді.


Змішати всі спеції: коріандр цілий, коріандр мелений, зіру, насіння гірчиці, кмин, перець чилі, куркума, імбир, насіння пожітніка, гарам масалу, кардамон. З кардамону попередньо дістати насіння.

Бринзу натерти на крупній тертці.

Часник видавити через землянку.


До часнику додати відварену картоплю, добре перемішати.


Потім додати змішані спеції, зелень і майонез. Добре перемішати.

Зверху картоплю посипати сиром і поставити в мікрохвильову піч на 10 хвилин.



Блюдо готове. Приємного апетиту!