Для любителів картопляного гарніру пропонується простий рецепт, в якому бульби запікаються в майонезі в духовці.
Інгредієнти
Картопля – 5 штук | |
Майонез – 2 ст. ложки | |
Масло ратсительное – 2 ст. ложки | |
Сіль – за смаком | |
Спеції для картоплі – за смаком |
Картопляний гарнір підходить до багатьох страв з м’яса, риби, овочів, грибів. Пропонований спосіб приготування картоплі оцінять господині, у яких немає часу стояти біля плити. Картопелька запікається в духовці, попередньо присмачений спеціями і майонезом.
Покроковий рецепт
Отже, відбираємо хороші, незіпсовані картопляні бульби. Очищаємо картоплю від шкірки. Нарізаємо кожен бульба на 4 або 6 часточок. Перекладаємо картопляну нарізку по містку миску.
Картоплю приправляємо сіллю за смаком, додаємо улюблені спеції.
Викладаємо в миску до картоплі майонез.
Вливаємо олію.
Ретельно перемішуємо картоплю і викладаємо її на деко.
Картоплю запікаємо в майонезі при 220 градусах приблизно півгодини (час залежить від сорту картоплі).
Приємного вам апетиту!