Картопля – 2 шт середніх розмірів | |
Цибуля – 1 шт | |
Перець солодкий – 1 шт | |
Шпинат – 200 гр заморожений | |
Рослинна олія – 1 ст. л | |
Спеції і приправи: петрушка, часник, суміш перців – за смаком | |
Волоські горішки – 20 гр | |
Сир – 20 гр | |
Сіль – за смаком |
Картопляні човники, фарширований шпинатом і перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Картопля – 2 шт середніх розмірів | |
Цибуля – 1 шт | |
Перець солодкий – 1 шт | |
Шпинат – 200 гр заморожений | |
Рослинна олія – 1 ст. л | |
Спеції і приправи: петрушка, часник, суміш перців – за смаком | |
Волоські горішки – 20 гр | |
Сир – 20 гр | |
Сіль – за смаком |