Очистити картоплю від шкірки і помити. Варити з достатньою кількістю підсоленої води.
Готову картоплю перетовкти в пюре і дати охолонути.
В охолоджене пюре вбити одне яйце, всипати три столові ложки пшеничного борошна, при необхідності додати ще.
Перемять все виделкою до однорідності, щоб не було грудочок і шматочків картоплі.
Насипати на поверхню столу борошно і викласти картопляне пюре. Сформувати невеликі кульки.
Консервовані гриби промити і порізати на невеликі шматочки. Обсмажувати з невеликою кількістю масла.
Цибулю подрібнити і висипати обсмажуватися до грибів.
Картопляні кульки розплескати в невеликі коржі, додаючи на них обсмажені гриби з цибулею, приблизно столову ложку .
Сформувати зрази.
Обсмажувати з невеликою кількістю масла, приблизно 10-15 хвилин.
Готові зрази подавати зі сметаною і їсти з задоволенням.
Приємного апетиту!