Картопляний кіш з сиром і щавлем

Картопляний кіш з сиром і щавлем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


1. Картоплю очистити і відварити до готовності. Протерти картоплю в пюре. Дати йому охолонути. Додасть яйця і житнє борошно. Добре вимісити і поставити в холодильник, щоб воно затверділо.


2. Додасть яйця і житнє борошно. Добре вимісити і поставити в холодильник, щоб воно затверділо.


3. Змішати сир, яйця, щавель і посолити.

4. Змастити форму для випічки рослинним маслом. Дістати тісто з холодильника. Додати пшеничне борошно. Тісто виходить досить липким, тому розкачати його не вийти. Ви просто викладаєте тестів центр форми і акуратно розтягуєте за формою, використовуючи пшеничне борошно, щоб тісто не прилипало до рук. Робимо бортики.

5. Заливаємо начинку у форму з тіста і ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.


6. Дістаємо з духовки і насолоджуємося.