1. Картоплю очистити і відварити до готовності. Протерти картоплю в пюре. Дати йому охолонути. Додасть яйця і житнє борошно. Добре вимісити і поставити в холодильник, щоб воно затверділо.
2. Додасть яйця і житнє борошно. Добре вимісити і поставити в холодильник, щоб воно затверділо.
3. Змішати сир, яйця, щавель і посолити.
4. Змастити форму для випічки рослинним маслом. Дістати тісто з холодильника. Додати пшеничне борошно. Тісто виходить досить липким, тому розкачати його не вийти. Ви просто викладаєте тестів центр форми і акуратно розтягуєте за формою, використовуючи пшеничне борошно, щоб тісто не прилипало до рук. Робимо бортики.
5. Заливаємо начинку у форму з тіста і ставимо в духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
6. Дістаємо з духовки і насолоджуємося.