Простий у приготуванні картопляний салат, у складі якого присутній оселедчик і зелений консервований горошок, урізноманітнює і святкове і буденне меню!
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Філе оселедця – 1 шт. | |
Горошок зелений – 3 ст. л. консервований | |
Масло рослинне – 30 мл | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений – за смаком |
Для того, щоб зробити смачний салат з оселедцем, потрібно заздалегідь відварити деякі компоненти. У нас це – картопля і морква. Промиваємо дані інгредієнти, а потім варимо їх прямо в шкірці. Готові інгредієнти остуджуємо під холодною водою, очищаємо від шкірки. Інші гастрономічні подробиці приготування салату – у нашому рецепті.
Покроковий рецепт
Відварну картоплю перекладаємо на обробну дошку, нарізаємо у формі дрібних кубиків. Картопляну нарізку відправляємо в миску.
Аналогічним способом подрібнюємо і моркву. А ось ріпчасту цибулю, очищений від лушпиння, ми просто нарубим маленькими шматочками. Інгредієнти викладаємо на картоплю в миску.
Філе оселедця нарізаємо шматочками.
Горошок з банки спочатку відкидаємо на сито, щоб злити сік, а потім викладаємо вже до інгредієнтів в миску.
Заправляємо салат рослинною олією. За смаком солимо і перчимо.
Інгредієнти картопляного салату перемішуємо.
Салат перед подачею рекомендується охолодити і присипати порубаним зеленою цибулею. Приємного апетиту!