Картопляний салат з оселедцем і горошком

Картопляний салат з оселедцем і горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий у приготуванні картопляний салат, у складі якого присутній оселедчик і зелений консервований горошок, урізноманітнює і святкове і буденне меню!

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Філе оселедця – 1 шт.
Горошок зелений – 3 ст. л. консервований
Масло рослинне – 30 мл
Сіль – за смаком
Перець мелений – за смаком

Як приготувати Картопляний салат з оселедцем і горошком

Для того, щоб зробити смачний салат з оселедцем, потрібно заздалегідь відварити деякі компоненти. У нас це – картопля і морква. Промиваємо дані інгредієнти, а потім варимо їх прямо в шкірці. Готові інгредієнти остуджуємо під холодною водою, очищаємо від шкірки. Інші гастрономічні подробиці приготування салату – у нашому рецепті.

Покроковий рецепт

Відварну картоплю перекладаємо на обробну дошку, нарізаємо у формі дрібних кубиків. Картопляну нарізку відправляємо в миску.

Аналогічним способом подрібнюємо і моркву. А ось ріпчасту цибулю, очищений від лушпиння, ми просто нарубим маленькими шматочками. Інгредієнти викладаємо на картоплю в миску.

Філе оселедця нарізаємо шматочками.

Горошок з банки спочатку відкидаємо на сито, щоб злити сік, а потім викладаємо вже до інгредієнтів в миску.

Заправляємо салат рослинною олією. За смаком солимо і перчимо.

Інгредієнти картопляного салату перемішуємо.

Салат перед подачею рекомендується охолодити і присипати порубаним зеленою цибулею. Приємного апетиту!