Картопляно-кабачкові оладки

Картопляно-кабачкові оладки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Закуска з молодих овочів порадує любителів оладок, так і смажених кабачків.

Покроковий рецепт

Для приготування оладок потрібно вибрати найсвіжіші овочі. Краще всього використовувати молоді кабачки і картоплю невеликих розмірів. Такі овочі соковиті і ароматні. Часник теж переважно використовувати молодий. Всі овочі промиваємо під проточною водою.

Наступним кроком буде приготування тіста. По – перше, очищаємо кабачки і картоплю від шкірки. По – друге натираемих на середній тертці. Цибулю і часник тремо на дрібній терочке майже в пюре. Висипаємо всі інгредієнти в глибоку чашу і перемішуємо.

Далі до тесту додаємо яйця і борошно. При бажанні додаємо улюблені спеції. Можна покласти кріп, базилік і кінзу.Вимішуємо тісто. Консистенція повинна бути, як звичайні оладки або, як густа сметана. Залежно від соковитості овочів додаємо борошно.

Смажимо оладки на соняшниковому маслі на розігрітій сковороді. Спочатку обсмажуємо на сильному вогні до золотистої скоринки. Перевертаємо і накриваємо сковороду кришкою, пропарюють 2-3 хв і знімаємо на серветку, щоб зайве масло вбралося в неї.

Викладаємо оладки на сервірувальне блюдо у вигляді квітки, а в середину насипаємо кетчуп зі спеціями. Посипаємо все зеленню і їмо!!!
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!