Покроковий рецепт
Перекласти моцарелу в марлевий мішечок і повісити приблизно на три години, а по закінченні цього часу нарізати цей сир невеликими кубиками.
Що стосується картоплі, то його заздалегідь потрібно почистити, потім добре промити, відварити в підсоленій воді до м’якості і пюрировать самим зручним способом.
Підготувати миску, викласти в неї необхідну кількість домашнього сиру, додати дрібно натерту лаймову цедру, борошно пшеничне, а також заздалегідь збиті курячі яйця.
Перемішати гарненько вищезазначені інгредієнти, потім приправити їх невеликою кількістю перцю, за смаком посолити, вимісити тісто.
З приготованого картопляно-сирного тіста сформувати коржики, в центр кожної з них викласти по одному кубику моцарели, потім сформувати кульки.
У сковороді розжарити рослинну олію, обсмажити до золотистого кольору в ньому картопляно-сирні кульки з сиром моцарелла до рум’яності.
Потім подавати приготоване блюдо в теплому вигляді з грецьким йогуртом або густою сметаною.