Каша рисова з полуничним варенням, то що потрібно для дитячого сніданку

Каша рисова з полуничним варенням, то що потрібно для дитячого сніданку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо приготувати до ранкового столу рисову молочну кашу з полуничним варенням і печивом.

Покроковий рецепт

В невелику посуд налити води і поставити кип’ятити. Як тільки вода закипить, всипати замоченою рисової крупи, варити на слабкому вогні 10-12 хвилин, періодично помішуючи.

Рис можна відварити в марлевому мішечку. Коли розмір рисових зерен трохи збільшиться, злити воду.

В окремому посуді прокип’ятити на малому вогні молоко, додати відвареного рису – варити до густоти в’язкої. Заправити кашу маслом і ваніллю.

Вершки з цукром збити блендером або в міксері.

Рисову кашу покласти в тарілку, полити ягідним варенням (джемом), зверху присипати молоти печивом. Приємного апетиту!