Пропонуємо приготувати до ранкового столу рисову молочну кашу з полуничним варенням і печивом.
Покроковий рецепт
В невелику посуд налити води і поставити кип’ятити. Як тільки вода закипить, всипати замоченою рисової крупи, варити на слабкому вогні 10-12 хвилин, періодично помішуючи.
Рис можна відварити в марлевому мішечку. Коли розмір рисових зерен трохи збільшиться, злити воду.
В окремому посуді прокип’ятити на малому вогні молоко, додати відвареного рису – варити до густоти в’язкої. Заправити кашу маслом і ваніллю.
Вершки з цукром збити блендером або в міксері.
Рисову кашу покласти в тарілку, полити ягідним варенням (джемом), зверху присипати молоти печивом. Приємного апетиту!