Першим ділом очищаємо куряче філе від зайвого жиру, нарізаємо невеликим кубиком, і починаємо обсмажувати на розігрітій сковорідці з олією.
Тепер потрібно почистити і помити цибулю та моркву. Наріжте овочі невеликим кубиком.
Коли на курці почне з’являтися рум’яна кірочка, додайте нарізані овочі і обсмажуйте до готовності.
Тепер потрібно приправити м’ясо з овочами на свій смак спеціями (я додаю сіль, лавровий лист, мелений чорний перець, розмарин і паприку) і додайте воду. Вода повинна покривати м’ясо на 2 сантиметри. На один стакан крупи, додають 2 склянки води. Доведіть до кипіння. На момент додавання води курка з овочами повинна бути повністю готова.
Засипте крупу в отриману підливу і додайте 50 грам вершкового масла, накрийте кришкою і почекайте 10 хвилин. Ось і все каша готова. Пора насолодитися ніжним і насиченим смаком розсипчастої каші