Каша з кус – куса з куркою

Каша з кус – куса з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим ділом очищаємо куряче філе від зайвого жиру, нарізаємо невеликим кубиком, і починаємо обсмажувати на розігрітій сковорідці з олією.

Тепер потрібно почистити і помити цибулю та моркву. Наріжте овочі невеликим кубиком.

Коли на курці почне з’являтися рум’яна кірочка, додайте нарізані овочі і обсмажуйте до готовності.

Тепер потрібно приправити м’ясо з овочами на свій смак спеціями (я додаю сіль, лавровий лист, мелений чорний перець, розмарин і паприку) і додайте воду. Вода повинна покривати м’ясо на 2 сантиметри. На один стакан крупи, додають 2 склянки води. Доведіть до кипіння. На момент додавання води курка з овочами повинна бути повністю готова.

Засипте крупу в отриману підливу і додайте 50 грам вершкового масла, накрийте кришкою і почекайте 10 хвилин. Ось і все каша готова. Пора насолодитися ніжним і насиченим смаком розсипчастої каші