Інгредієнти
Каштани – | |
Цукрова пудра – 1,5 ст. л. | |
Коньяк – 2 ст. л. (або ром) | |
Жовток курячий – 2 шт. | |
Вершки – 2 ч. л. | |
Кави – 100 мл |
Як приготувати Каштани з кавовим кремом
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Каштани трохи надрізати зверху, залити кип’яченою водою і варити протягом 5 хвилин. Потім витягнути, почистити від шкірки і варити ще 20-25 хвилин (до м’якості).
У глибокій мисці збити жовтки, додати зварений кави.
Додати коньяк.
Вершки.
Додати цукрову пудру і поставити на водяну баню до загустіння маси (періодично заважаючи).
Викласти каштани на блюдо, залити їх кремом. Залишився крем подавати в окремому посуді.
Приємного апетиту!