Кава по-карибськи

Кава по-карибськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготувати всі інгредієнти для кави по-карибськи. Краще всього використовувати темний вигляд рома, так як саме він насичує кави глибоким ароматом.

Необхідну кількість чорного меленого кави засипати в турку. Я використовую кави середнього обсмажування.

Залити каву водою і додати половину ложечки суміші спецій – кардамону, мускатного горіха, гвоздики і кориці.

Коли кава закипить, додати до нього ложку холодної води, щоб вся гуща осіла. Залишити кави на 5 хвилин.

Додати половину чарки темного рому до кави. Залишити на пару хвилин.

Гарячий напій готовий до подачі на стіл. За бажанням, можна додати кульку морозива або збиті вершки. Приємного кавування!