Кекси з аґрусом на кефірі

Кекси з аґрусом на кефірі

Інгредієнти

Яйця – 2 шт.
Кефір – 150 мл
Рослинна олія – 30 мл
Борошно – 200 гр.
Аґрус – 150 гр.
Розпушувач – 1 ч. л.

Як приготувати Кекси з аґрусом на кефірі

Ніжні, повітряні, просто тануть у роті, з легкою кислинкою – такі кекси можна дати дитині в школу, або вранці з’їсти з кавою або чаєм. Вони дуже легко готуються і не вимагають ніяких спеціальних навичок. З ними може впоратися навіть починаюча господиня.

Покроковий рецепт


1. Яйця розмішати з цукром. Додати кефір, рослинне масло і добре розмішати.

2. Додати борошно з розпушувачем і ретельно розмішати, щоб не було грудок.

3. Ягоди агрусу промити, відірвати гілочки і просушити. Додати в тісто.


4. Формочки змастити рослинним маслом і налити в них тісто. Поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Дивіться також:  Кекс в гуртку з какао і кокосовою стружкою (на молоці)