Прості в приготуванні кекси з покупних сухариків з родзинками – під силу приготувати навіть зовсім недосвідченою господині. Можна зробити такі і з зачерствілого хліба або батона, тоді додати цукру іл
Інгредієнти
Сухарі з родзинками – 300 г | |
Молоко – 150 мл | |
Яйця – 2 шт. |
Коли приходить в гості моя свекруха, вона постійно приносить з собою сухарики. Вони, звичайно, смачні, але ось бруд після них – неймовірна. Крихти валяються по всій квартирі, коли їх їсть моя донька. Тому, коли закінчується моє терпіння і бажання все це прибирати, я їх утилизирую, а точніше роблю з них дуже смачні кекси, а головне – не кришаться! Мінімум інгредієнтів – і смакота готова, і квартира чиста!
Покроковий рецепт
1. Поламати сухарики на невеликі шматочки і перемолоти в чаші комбайна в крихту.
2. Залити крихту молоком і добре перемішати. Якщо молока недостатньо, ще долити небагато.
3. Додати в масу яйця. Я цукор не додавала, бо сухарі і так солодкі, але якщо ви великі ласуни, то можна зробити трохи солодший.
4. Змастити рослинним маслом формочки. Налити масу у формочки і поставити в заздалегідь розігріту духовку на 20-25 хвилин.
5. Ось такі прості, але дуже смачні кекси у нас вийшли!