Однією кесадільї вистачить для того, щоб наїстися на весь день. Блюдо складається з трьох складових – це приготування м’яса, сальси і соусу. Начинка викладається в хрустку коржик і готово!
Інгредієнти для м’ясної начинки:
20 мл рослинного масла;
60 грам цибулі;
10 грам часнику;
170 грам яловичого фаршу;
150 грам соусу Сальса;
150 грам червоної квасолі;
15 грам соусу Шрірача;
40 мл води;
15 грам цукру.
Інгредієнти для сальси:
200 грам консервованих ананасів;
6 грам перцю халапеньо;
20 грам червоної цибулі;
10 мл соку лимона;
1 грам коріандру;
10 грам соусу Понзі.
Інгредієнти для сметанного соусу:
100 мл сметани;
40 грам майонезу;
7 грам часнику;
7 грам солі;
1 грам чорний перець;
10 грам цибулі зеленої;
3 грам соусу Шрірача;
3 грама коріандру.
Інгредієнти для кесадільї:
20 грам сметанного соуса;
20 грам твердого сиру;
50 грам фаршу з яловичини;
тортилья пшенична;
2 грами маринованої цибулі;
15 грам соус гуакамоле;
60 грам сальси;
1 грам коріандру.
1. Для сметанного соусу подрібніть в блендері цибулю і часник. Перемішайте з майонезом, сметаною і соусом шричача. Приправте спеціями.
2. Для начинки з м’яса обсмажте яловичий фарш і розімніть на шматочки виделкою. Додайте подрібнені овочі. Приправити соусом сальса. Викладіть квасолю і залийте водою. Масу тушкуйте дві хвилини. Після, влийте соус шричача і приправте цукром.
3. Для ананасовій сальси подрібніть цибулю і перець. Змішайте з ананасами і коріандром. Заправте масу соком і соусом Понзі.
4. Корж змастіть сметанним соусом і викладіть у готовий фарш з яловичини. Загорніть у вигляді конверта.
5. Надішліть кесаділью в духовку запікати при середній температурі протягом двох хвилин.