Кисло-солодкі солоні помідори на зиму з аспірином

Кисло-солодкі солоні помідори на зиму з аспірином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачні, здорові і супер легкі у виготовленні помідори на зиму. 30-хвилинний рецепт прянощами з кропу, лавровим листом, часником, чорним перцем і сіллю.

Покроковий рецепт

В стерилізовану банку спочатку закладаємо кріп, потім свіжий лист хрону (якщо він великий, порвати на частини). Додати часник, духмяний перець горошок, потім гострого перцю, порізаного навпіл, помідори червоні, щільно утрамбовується в банку, наскільки помістяться. Зазвичай на трилітрову банку вміщається близько двох з половиною кілограмів.

Заливаємо в банку киплячу воду до самого верху і накриваємо стерилізованої кришкою, чекаємо на 1 – 2 хвилини і виливаємо воду назад в каструлю.

Знову цей маринад кип’ятимо і перед тим як залити назад, в трилітрову банку кладемо 2 столові ложки з верхом цукру і 2 столові ложки солі без верху, і 3 таблетки аспірину.

Заливаємо маринад до верху, закатуємо кришкою і перевертаємо банку, так треба залишити до повного охолодження. Банку накрити ковдрою, для того щоб процес проходив повільніше.

Через добу банку можна перевернути назад. Приємного апетиту. Помідори виходять кисло – солодкі, просто пальчики оближеш.