Соус з ананасів – ви коли-небудь пробували? Тоді саме час поекспериментувати на кухні.
Інгредієнти
Для кисло-солодкого соусу: | |
Ананас консервований – 200 г | |
Сіль – щіпка | |
Чорний мелений перець – за смаком | |
Часник – 2 зубчики (або за смаком) | |
Тростинний цукор – за смаком | |
Лимонний сік – кілька крапель |
Соус з ананасів – ви коли-небудь пробували? Тоді саме час спробувати приготувати. Такий соус ідеально підходить до м’ясних страв: до курки, індички, свинині.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти для приготування кисло-солодкого соусу.
Кисло-солодкий соус з ананасами…
Ананас нарізати невеликими шматочками (у мене вже нарізаний ананас). Часник почистити, крупно порізати. Перекласти 2 / 3 ананаса і весь часник в чашу блендера, подрібнити.
Ананасовим пюре за смаком посолити, поперчити. Додати 1 чайну ложку тростинного цукру за смаком свіжовичавленого лимонного соку. Перемішати.
У чашу блендера додати решту 1 /3 ананаса. Ще раз все подрібнити так, щоб в соусі відчувалися шматочки фрукта. Спробувати ананасовий соус, відрегулювати смак за своїм бажанням.
На блюдо викласти смажену медальйон з індички. Полити його кисло-солодким соусом з ананасів. Залишки ананасового соусу перелити в соусник, подавати з основною стравою. До такого соусу на гарнір відмінно підійде відварний рис. Приємного апетиту!