Кисло-солодкий соус з ананасів

Соус з ананасів – ви коли-небудь пробували? Тоді саме час поекспериментувати на кухні.

Інгредієнти

Для кисло-солодкого соусу:
Ананас консервований – 200 г
Сіль – щіпка
Чорний мелений перець – за смаком
Часник – 2 зубчики (або за смаком)
Тростинний цукор – за смаком
Лимонний сік – кілька крапель

Як приготувати Кисло-солодкий соус з ананасів

Соус з ананасів – ви коли-небудь пробували? Тоді саме час спробувати приготувати. Такий соус ідеально підходить до м’ясних страв: до курки, індички, свинині.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти для приготування кисло-солодкого соусу.

Кисло-солодкий соус з ананасами…
Ананас нарізати невеликими шматочками (у мене вже нарізаний ананас). Часник почистити, крупно порізати. Перекласти 2 / 3 ананаса і весь часник в чашу блендера, подрібнити.

Ананасовим пюре за смаком посолити, поперчити. Додати 1 чайну ложку тростинного цукру за смаком свіжовичавленого лимонного соку. Перемішати.

У чашу блендера додати решту 1 /3 ананаса. Ще раз все подрібнити так, щоб в соусі відчувалися шматочки фрукта. Спробувати ананасовий соус, відрегулювати смак за своїм бажанням.

На блюдо викласти смажену медальйон з індички. Полити його кисло-солодким соусом з ананасів. Залишки ананасового соусу перелити в соусник, подавати з основною стравою. До такого соусу на гарнір відмінно підійде відварний рис. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Святкова закуска з червоної риби