Класичні сирники із сиру з мінімальним додаванням борошна та цукру
Інгредієнти
сир – 0,5 кг | |
яйця – 2 шт | |
сіль – 0,5 ч. л | |
сода – 0,5 ч. л | |
борошно – 1-2 столові ложки | |
ванільний цукор – 1 ч. л | |
цукровий пісок – 1 ст. л |
Не всі діти їдять сир в чистому вигляді, а у вигляді сирників, та ще й зі згущеним молоком із задоволенням). Рецепт простий, не зажадає від Вас багато часу і сил. Я встигаю швидко насмажити їх дітям перед школою.
Покроковий рецепт
у сир додаємо яйця
потім додаємо цукор, т. до сирники планується їсти зі згущеним молоком, я додала мінімальна кількість цукру, якщо Ви віддаєте перевагу сметану, то цукру можна додати побільше
додаємо сіль, соду, ванільний цукор
потім додаємо борошно, борошна додаємо трохи, 1-2 столові ложки, оскільки основна мука піде, щоб обваляти сирники
тісто добре перемішуємо, я заважала міксером, тому що сир був магазинний, крупинками. Тісто вийде досить рідким, не лякайтеся. Беремо столовою ложкою тісто і обвалюємо в борошні, потім формуємо сирники і викладаємо на розігріту сковороду з маслом