Текіла, апельсиновий лікер, лайм – ідеальна “Маргарита”. Дотримуйтесь пропорції і отримаєте свіжий і приємний смак.
Інгредієнти
Лайм – 1/6 шт. + для прикраси | |
Велика сіль – 1 столова ложка | |
Текіла – 120 мл | |
Куантро – 60 мл | |
Свіжий сік лайма – 45 мл |
Свіжий сік лайма, апельсиновий лікер і хороша текіла – все, що вам потрібно, щоб приготувати найкращу маргариту.
Текіла хорошої якості не потребує цукрі, крім того, що він є в Куантро. Куантро робить смак збалансованим, регулює кислотність лаймового соку і не перебиває смак текіли. “Маргарита” виходить м’якою і приємною.
Покроковий рецепт
1.Від лайма відріжте шматочок плода. Лаймовою часточкою обмажте обідки двох склянок. Потім, поки не висох сік і занурте їх у сіль (сіль зручніше насипати в плоску тарілку). Відкласти склянки в бік.
2.Змішайте В шейкері текілу, куантро і сік лайма. Додайте лід і збовтати до повного охолодження приблизно на 15 секунд (дно металевого шейкера повинно охолонути).
3.Наповніть келихи свіжим льодом і процідіть Маргариту в обидва келиха.
4.Прикрасити коктейль часточкою лайма.