Коктейль – шампанське з льодом полуничним

Коктейль – шампанське з полуничним льодом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Холодний алкогольний коктейль – це актуальний напій для жаркого літа, який не тільки відмінно охолодить, але і сп’янить! Полуничка додасть шампанському свіжу ягідну нотку!

Покроковий рецепт

Полуницю помити, очистити від гілочок, дрібно порізати. В принципі, можна взяти будь-яку іншу ягоду або цитрусовий фрукт.

Частина полуниці потовкти, щоб вона пустила сік.

Готове пюре полуниці змішати з шматочками. Викласти приготовлену суміш у формочки для льоду, залити шампанським, відправити в морозилку приблизно на 2 години і заморозити.

1 пляшку шампанського помістити в холодильник, щоб вона гарненько охолола.

Заморожені ягідні кубики викласти в келихи, залити холодним шампанським і подавати до столу.

Такий алкогольний коктейль з шампанським та полуничним льодом можна готувати для романтичної вечері на двох, для вечірки в колі друзів і просто для себе.