Компот з яблук і обліпихи

Компот з яблук і обліпихи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Першим ділом моєму яблука і обліпиху, видаляємо шматочки листя і гілочок з неї.

Розрізаємо яблука на невеликі часточки, серцевину і кісточки видаляємо.

Висипаємо обліпиху і яблука в каструлю.

Додаємо цукор ( 4 столові ложки ) і дві часточки лимона ( за бажанням ).

Заливаємо гарячу воду в каструлю так, що б залишилося небагато місця до верхньої частини.

Закриваємо кришку каструлі і доводимо до кипіння на високому вогні ( для цього потрібно приблизно 3-4 хвилини ).

Після того, як вода скипить, ставимо на плиту на дуже маленький вогонь і варимо наш напій протягом 10 – 15 хвилин. Після цього залишається тільки перелити в глечик, дати компоту трохи охолонути, і насолодитися дуже приємним смаком.