Першим ділом моєму яблука і обліпиху, видаляємо шматочки листя і гілочок з неї.
Розрізаємо яблука на невеликі часточки, серцевину і кісточки видаляємо.
Висипаємо обліпиху і яблука в каструлю.
Додаємо цукор ( 4 столові ложки ) і дві часточки лимона ( за бажанням ).
Заливаємо гарячу воду в каструлю так, що б залишилося небагато місця до верхньої частини.
Закриваємо кришку каструлі і доводимо до кипіння на високому вогні ( для цього потрібно приблизно 3-4 хвилини ).
Після того, як вода скипить, ставимо на плиту на дуже маленький вогонь і варимо наш напій протягом 10 – 15 хвилин. Після цього залишається тільки перелити в глечик, дати компоту трохи охолонути, і насолодитися дуже приємним смаком.