З баранячої корейки, зеленого горошку і м’яти можна приготувати малокалорийное і дуже апетитне блюдо, яке рекомендується подавати до святкового столу з яким-небудь простим овочевим салатом або нарізаними помідорами.
Інгредієнти:
– соковита морква невеликого розміру (180 г);
– бараняча корейка (470 г);
– мелений перець чорний (за смаком);
– молодий стручковий горошок (140 г);
– оливкова олія ароматне (21 мл);
– ароматизована сіль харчова (за смаком);
– листя м’яти, тільки перцевої (38 м);
– ароматне масло рослинне будь-для смаження (26 мл).
Процес приготування:
Розділити баранячу корейку на окремі реберця, зачистити їх і ретельно промити в прохолодній воді, злегка підсушити на паперовому рушнику. Присипати баранячі реберця за смаком меленим перцем, потім посолити їх і обсмажити до золотистого відтінку в гарячому рослинному маслі на сковороді.
Як тільки баранина буде готова, перекласти її на велике блюдо, прикрити харчовою фольгою, після цього почистити моркву і нарізати її товстими брусками.
Промити стручки зеленого горошку, відправити ці компоненти в ту ж сковороду, де раніше готувалася баранина, кілька хвилин обсмажувати при частому помішуванні.
Перебрати листя м’яти і промити, потім підсушити і відправити в невелику мисочку, додати трохи солі, влити достатню кількість оливкової олії, далі збити всі інгредієнти блендером до однорідності.
В підготовлену тарілку викласти обсмажені овочі, зверху розкласти баранячі реберця, потім полити приготоване блюдо ароматним м’ятним соусом і подавати його до столу.