Рис з яловичиною і стручкової квасолею

Рис з яловичиною і стручкової квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ситний і дуже смачний гарнір, який чудово відтінятиме смак м’ясних страв і різних салатів.

Інгредієнти

Рис “Жасмин” – 200 гр.
Стручкова квасоля – 100 гр.
Яловича вирізка – 100 гр.
Цибуля ріпчаста – 1/2 ч. л.
Мускатний горіх – 1/2 ч. л.
Хмелі-сунелі – 1 / 2 ч. л.
Чорний мелений перець – 5 гр.
Сіль – 1/2 ч. л.
Вершкове масло – 30 гр.

Як приготувати Рис з яловичиною і стручкової квасолею