Крученики – рулетики з свинини фаршировані печерицями

Ситні м’ясні завиванці, фаршировані начинкою

Інгредієнти

Свиняча вирізка – 1 кг.
Печериці – 150 гр.
Сіль – За смаком
Перець – За смаком
Цибуля ріпчаста – 1 Штука
Масло вершкове – 30 Грам
Петрушка, кріп – За смаком

Як приготувати Крученики – рулетики з свинини фаршировані печерицями

Хочу запропонувати м’ясні завиванці, фаршировані начинкою. Блюдо дуже ситне, навіть можна їсти без гарніру. * Так, і не забудьте, дістати з рулетиків зубочистки, перед тим як будете подавати їх до столу.

Покроковий рецепт

Свинячу вирізку ріжемо шматками (завтовшки 1 см). Солимо, перчимо і відбиваємо, щоб вийшли широкі тоненькі шматочки м’яса.

Печериці акуратно промийте. Ріжемо дрібними кубиками.

Розігрійте на сковороді вершкове масло, обсмажте подрібнену цибулю, додайте гриби. Посоліть і поперчіть, а через кілька хвилин додайте 1 ст. л. подрібненої зелені. Ретельно перемішайте. Начинка готова!

На кожен шматочок мяса викладаємо по 2 чайні ложечки приготовленої грибної начинки, скручуємо м’ясо рулетиком, всі скріплюємо зубочистками. Можна м’ясні рулетики обв’язати кондитерської ниткою. Обсмажуємо на рослинній олії до рум’яності

Викладаємо м’ясні рулети в глибокий лист, заливаємо підсоленим бульйоном і запікаємо 1 годину в розігрітій до 180 градусів духовці. Через півгодини звертаємо рулетики, запікаємо до готовності. Перед подачею не забудьте вийняти зубочистки або зняти нитки. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свинячі стейки під бальзамічним кремом