Корейський салат з морквою і морською капустою

Корейський салат з морквою і морською капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Корейський салат з морквою і морською капустою – холодна закуска, яка прекрасно підійде до будь-яких м’ясних і рибних страв, буде незамінним на великому застілля.

Інгредієнти

Морква свіжа – 1 кг
Часник – 4-6 зубчиків
Сіль – 3 ч. ложки приблизно
Цукор – 2 ст. ложки приблизно
Суміш мелених перців – 1 ч. ложка
Коріандр мелений – 1 ч. ложка
Оцет 9 % – приблизно 2 ст. ложки
Рослинне масло – 150 гр
Морська капуста – 1 банка
Зелена цибуля – кілька пір’я

Як приготувати Корейський салат з морквою і морською капустою