Приготувавши ватрушку за цим рецептом ви отримаєте дійсно чарівне блюдо, з незабутнім смаком і хрусткою скоринкою.
Інгредієнти
Борошно – 2 склянки | |
Масло – 150 г | |
Цукор – 270 г | |
Сир – 500 г | |
Яйця – 4 шт |
Чому королевська ватрушка отримала таку назву? Швидше за все тому, що це ласощі заслуговує найпочесніше місце на королівському столі. Це блюдо стане особливим прикрасою будь-якого свята.
Покроковий рецепт
Для початку приготуємо тісто. Для цього в глибокій мисці необхідно змішати масло, борошно і столову ложку цукру, замішуємо все руками. Тісто має вийде розсипчастим, як крихта.
Тепер коли тісто готове займемося начинкою. З’єднуємо сир, яйця, склянка цукру і гарненько перемішуємо. Сир краще брати з високою жирністю, тоді ватрушка буде соковитіше. Начинка повинна вийде трохи рідкуватий.
У форму для запікання, попередньо змащену маслом, викладаємо 2/3 частини тесту, трохи розрівнюємо і формуємо невеликий бортик.
Виливаємо тісто начинку і зверху посипаємо залишилася крихтою. Випікаємо 40-45 хв, при t 200.