Королевська ватрушка

Королевська ватрушка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Для початку приготуємо тісто. Для цього в глибокій мисці необхідно змішати масло, борошно і столову ложку цукру, замішуємо все руками. Тісто має вийде розсипчастим, як крихта.


Тепер коли тісто готове займемося начинкою. З’єднуємо сир, яйця, склянка цукру і гарненько перемішуємо. Сир краще брати з високою жирністю, тоді ватрушка буде соковитіше. Начинка повинна вийде трохи рідкуватий.

У форму для запікання, попередньо змащену маслом, викладаємо 2/3 частини тесту, трохи розрівнюємо і формуємо невеликий бортик.
Виливаємо тісто начинку і зверху посипаємо залишилася крихтою. Випікаємо 40-45 хв, при t 200.