Склад інгредієнтів:
Капуста брюссельська 500 гр.
Цибуля ріпчаста 2 головки.
Бринза 100 гр.
Куряча печінка 300 гр.
Вершкове масло-2 столові ложки.
Тісто дріжджове-пиріжкове.
Спосіб приготування:
Дві великі головки ріпчастої цибулі, нарізати півкільцями і обсмажити (до підлозі готовності) на вершковому маслі.
Розкачайте перший шар із звичайного дріжджового тіста і нанесіть на нього шар з обсмаженої цибулі, потім зверху покласти відварну брюссельську капусту (альденте), щоб залишалися між качанами просвіти.
Тепер на сковороді обсмажити курячу печінку, після чого помістити її поверх начинки і присипати раскрошенной бринзою, потім рясно поперчити.
Розкотити шар дріжджового тіста і запечатати наш пиріг (проробивши зверху пару отворів), потім поміщаємо в розігріту духовку і запікаємо до готовності (не більше 20 хвилин).
Пиріг смачний як в гарячому вигляді, так і в остуженном.