Котлети курячі з кабачком

Котлети курячі з кабачком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готові котлетки подаються до столу з соусом, овочами, макаронами, рисом або гречкою

Інгредієнти

Куряче філе або філейні фарш – 500 грам
Кабачок середній – 1/2
Куряче яйце – 1
Рослинне або оливкове масло – 20 грам
Сіль – 1/2 чайної ложки
Чорний перець мелений – За смаком

Як приготувати Котлети курячі з кабачком

Це пишність підійде для дитини, і для дорослого. Сочненькие і нежненькие котлетки можуть бути приготовані на пару, обсмажені на сковорідці або запечені в духовій шафі.

Покроковий рецепт

Зняти з лука шкірку і нашаткувати кубиками. Очистити кабачок від шкірки і натерти на тертці. Для м’якості і ніжності котлети кабачок протерти на дрібній тертці.

Розморозити філейний фарш. Приєднати до нього: сіль, перець, цибулю, кабачок і вбити яйце. Для аромату додаються кілька гілочок петрушки або кропу. Зелень нарізати дрібно. Всі інгредієнти ретельно перемішуються і формуються котлетки.



На розігріту сковорідку вливається масло і перекладаються вироби. Обсмажується кожна сторона 4-5 хвилин до апетитної скоринки. Після обсмажування протушкувати 1-2 хвилинки на маленькому вогні. Так пропарится кабачок і котлетки придбають ту саму соковитість і ніжність.