Котлети по дідусевому рецептом

Котлети по дідусевому рецептом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Бородінський хліб проворачиваем через м’ясорубку.

Розбиваємо яйце і додаємо сметану.

Солимо і перчимо.

Перемішуємо всі інгредієнти виделкою або блендером.

Отриману суміш додаємо до свино-яловичого фаршу.

Ретельно вимішуємо фарш руками.


Формуємо котлети, змочуючи руки водою. І обсипаємо їх панірувальними сухарями.

Отримуємо приблизно 16 таких котлет середнього розміру.


Обсмажуємо котлети до золотистої скоринки з двох сторін. Накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь до мінімального. Доводимо до готовності ще 5-8 хвилин.


Подаємо зі сметаною і зеленню.