Котлети січені з сиром

Котлети січені з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Філе необхідно нарізати дрібними шматочками, причому чим дрібніше, тим ніжніше будуть котлети.

Подрібнюємо сир на дрібній тертці.


В окремій тарі злегка збиваємо віночком яйце. У чашці з’єднуємо мелконарезанного курку, яйце і натертий сир. Додаємо сіль і приправи. Ретельно перемішуємо, щоб сир розподілився рівномірно.

Консистенція повинна вийде густе тісто на оладки. Обсмажувати котлети краще на очищеному рослинному маслі, змінюючи його для кожної партії. За допомогою столової ложки на розігріту сковороду акуратно на відстані 2-3 см один від одного викладаємо котлетки.


Обсмажити їх необхідно з двох сторін, але перш ніж перевертати потрібно переконатися, що утворилася скоринка, інакше котлетка розвалиться. Такі котлети можна подавати до столу практично з будь-яким гарніром як основне блюдо. Особливо добре поєднується з відварним рисом і гарніром з овочів.