Якщо ви не вмієте добре готувати, то, запевняю вас, тому рецептом у вас все вийде дуже смачно. Готується майже по класики.
Покроковий рецепт
Чистимо цибулю і часник дуже дрібно нарізаємо. Можна зробити на крупній тертці, але я завжди нарізаю
Змішуємо два види фаршу, можете його відбити в чашці. Додаємо до нього цибулю з часником, солимо і перчимо за смаком. Все перемішуємо
Чистимо картоплю, натераем його на дрібній тертці в фарш, трохи заважаємо.
Вбиваємо яйце і все ретельно перемішуємо. Фарш готовий
Для того щоб посмажити котлети, їх потрібно буде обваляти в борошні, якщо хочете, можете в панірувальних сухарях. Готуємо борошно, ставимо сковороду з маслом на плиту, для розігріву
Формуємо котлетки, я роблю маленькі, тому що вони швидше смажаться і їх зручніше вживати. Обвалюємо з двох сторін у борошні і кладемо в розігріту сковороду
Обсмажуємо з кожної сторони по 2-3 хвилинки і все готово. З чим ви будете їх вживати вирішуйте самі. Приємного апетиту!